Toilet

Iedereen heeft een eigen smaak, zo ook voor het inrichten van een toiletruimte. Kies je voor een hangend toilet met inbouwreservoir of juist voor een urinoir? Wil je een strakke of juist gewaagde inrichting? En wat voor tegels neem je in de toiletruimte? Allemaal keuzes waarover nagedacht dient te worden.

Puro Badkamers werkt voornamelijk met #TECE inbouwreservoirs en bedieningsplaten. In onze showroom hebben wij toiletten en urinoirs van #Luca Sanitair, #Globo, #Catalano, #RapoWash en #Regn.

Graag helpen we je bij het maken van deze keuzes. Bekijk hierboven alvast een aantal toiletideeën voor je nieuwe toiletruimte. Wil je meer informatie of je graag laten adviseren? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een van onze deskundige adviseurs.

Urinoirs

Heb je wel eens gedacht aan een urinoir in de badkamer of toiletruimte?

Want een urinoir is over het algemeen hygiënischer dan een gewoon toilet, omdat deze minder contactpunten heeft en minder kans op spatten. Daarnaast verbruikt een urinoir veel minder water dan een gewoon toilet, waardoor het een milieuvriendelijkere keuze is.

Urinoirs zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen, waardoor ze een mooie aanvulling kunnen zijn op het interieur van een badkamer of toiletruimte.

Douche-wc’s

Je ziet ze steeds meer in luxe badkamers en toiletruimtes: douche-wc’s.

En dat is niet voor niks! Een douche-wc zorgt voor meer comfort tijdens het toiletbezoek, omdat het water een verfrissend en aangenaam gevoel geeft. En kies je voor een model met afstandsbediening, föhn en verwarmde zitting? Dan zit je helemaal goed.

Inbouwreservoirs

Kies je voor een hangend toilet, een staande toiletpot of voor een urinoir? Is je toiletruimte niet zo diep of wil je graag wat hoger zitten? Wij hebben voor elke situatie het juiste inbouwreservoir en bedieningsplaat.

Combineer het ingebouwde spoelsysteem met geurafzuiging en een inworpschacht voor reinigingstabletten voor extra hygiëne en frisheid in het toilet.

Persoonlijk advies?

Wil je persoonlijk advies voor de beste oplossing in jouw woning? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!

Plan je adviesgesprek Magazine aanvragen