Badkamermeubels

Badkamermeubels zijn er in zoveel verschillende soorten en maten en voor ieder wat wils. Vaak is het badkamermeubel de eye-catcher van de badkamer en moet daarom een opvallend item zijn.

Soorten meubels

Bij Bad in Beeld leveren we badmeubels met diverse soorten bladen; keramiek, natuursteen, composiet steen, glas, polybeton en nog veel meer. In vele kleuren en materialen; mat, glanzend, moderne houtkleurprint of in massief hout. Staand of hangend, met grepen of greeploos, voorzien van een blad of een kom.

Merken meubels

We hebben meubels van ons eigen #Bad in Beeld huismerk, maar ook van #INK, #BLISS, #Detremmerie, #VT Wonen, #Primabad en #Looox. Wanneer je een kleinere badkamer hebt, kun je kiezen voor een verkorte wastafel.

En wanneer je juist een ruim meubel wilt voor opbergruimte, kun je kiezen voor extra ruime lades en eventueel een spiegelkast.

Bij ons ben je ook aan het juiste adres voor onze eigen #Puro Badkamers maatwerk meubels en wastafels, zodat je bij ons altijd jouw unieke droommeubel op maat kan laten maken.

Persoonlijk advies?

Wil je persoonlijk advies voor de beste oplossing in jouw woning? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!

Plan je adviesgesprek Magazine aanvragen