Een originele badkamerinrichting met Detremmerie

Detremmerie is een gevestigde waarde in de productie van kwaliteitsbadkamermeubelen. Met deze Belgische producent ben je verzekerd van een originele badkamerinrichting. Al in 1939 rolde het eerste badkamermeubel van de band. Door de jaren heen scherpten ze hun kennis op het vlak van hoogwaardige materialen en innovatieve productiemethodes steeds verder aan, zodat ze vandaag de dag badkamermeubilair van topkwaliteit kunnen leveren.

Stel je eigen badkamermeubel samen met Detremmerie

Detremmerie weet als geen ander het assortiment actueel en populair te houden. Of je nu kijkt naar het ontwerp, de materialen, of de productiemethodes – alles is altijd up to date. En dat is nog niet alles: jij kunt als klant zelf jouw ideale meubel samenstellen met keuze uit diverse onderkasten, wastafels, spiegels en verlichting! Want de maker van jouw droombadkamer, dat ben jij zelf!

Private Collection Serie Detremmerie

De Private Collection van Detremmerie bestaat uit een stijlvol ovaal meubel. Dit unieke meubel heeft zowel gebogen zijdes als een front dat gebogen is, waardoor de ovale vorm perfect is uitgevoerd. Het wastafelblad loopt mee met de kast en is in verschillende kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar; kunstmarmer, top solid, marmer of glas. Het kastwerk is volledig mat gelakt en leverbaar in alle Ral kleuren. De ovale spiegel met indirecte led verlichting rondom maakt de opstelling compleet.

Detremmerie No Limit Collection

De naam van deze collectie zegt al genoeg, de No Limit Collection staat bol van de mogelijkheden. Bij deze collectie is aan alle elementen gedacht. Van het kastwerk tot aan de kleinste details. Want of het nu gaat om de kleur van het lakwerk, de afwerking, de handgrepen of de manier van plaatsen van het meubel, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met de meubels van Detremmerie behoort maatwerk ook zeker tot de mogelijkheden.

Jouw badkamer is pas af met een meubel van Detremmerie waarvan je jaren kunt genieten. Bij Puro Badkamers weten we precies welk model perfect bij jouw past. We staan voor je klaar met advies. Kom langs of plan een afspraak bij Puro Badkamers in Zaandam.

Persoonlijk advies?

Wil je persoonlijk advies voor de beste oplossing in jouw woning? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!

Plan je adviesgesprek Magazine aanvragen