Emco accessoires, spiegels en verlichting in stijl

Om van je badkamer écht een ruimte te maken waarin je kunt ontspannen, is het fijn als je je spullen netjes kunt opbergen. Wel zo prettig voor het oog. Natuurlijk is het extra tof als alles ook nog mooi bij elkaar past. Van handdoekhaakje tot toiletrolhouder. Bij Emco begrijpen ze dat als geen ander.

Badkamer accessoires

De mooie accessoires van Emco zijn stuk voor stuk van de meest hoogwaardige materialen en dus van duurzame kwaliteit. Heel handig van Emco is dat de meeste accessoires kunnen worden bevestigd zonder te boren. Verdeeld over diverse productlijnen is er bovendien voor elk wat wils. Strak en luchtig of met sterke grafische lijnen? Heeft Emco. Liever rond en met wat zachtere vormen? Heeft Emco ook. Sterker nog, er zijn twee series die Rondo en Round heten.

Matchende details

Hoe fijn is het als al die spullen tot perfect bij elkaar passen? Als je glashouder dezelfde belijning heeft als je zeepdispenser en zelfs als je toiletborstelhouder. Daar word je daar toch vanzelf helemaal zen van? En als je handdoekhouder past bij je toiletrol- en reserverolhouder, dan is je badkamer gewoon helemaal af. Alle accessoires hebben fantastische designs en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Netjes in de wand: inbouwoplossingen

Emco denkt verder dan alleen mooi. Vrijwel alle producten zijn voorzien van een slimmigheidje. Zo zijn er allerlei handige oplossingen om de saaie technische onderdelen weg te werken. Inbouw spiegelkasten bijvoorbeeld, geven een superstrak resultaat. En er zijn spiegels met geïntegreerde ledverlichting. Twee vliegen in een klap dus, maar dan superstijlvol. Ook mogelijk als inbouw: modules voor het wegwerken van noodzakelijke en niet per se sexy badkamerspullen. Denk bijvoorbeeld aan een inbouw toiletrolhouder of een inbouw afvalemmer. Dat staat zó heerlijk netjes.

Shine a light: spiegelverlichting

Natuurlijk wil je in je badkamer spiegels. Een spiegel is immers een van de meest onmisbare items! Dat én goede verlichting. De spiegels en spiegelkasten van Emco zijn voorzien van stijlvolle en praktische ledverlichting. Bij sommige spiegelkasten komt de verlichting alleen van boven, bij anderen van boven én beneden. En in weer andere series zit de spiegelverlichting helemaal rondom. Hoe dan ook is de verlichting bij Emco dik in orde. En er is ook nog eens het handige Emco light system, waarmee via bluetooth de verlichting kan worden bediend met een app of een speciale controller. Dat maakt het badkamerleven leuk!

Revolutionair

Een heel mooie lijn op het gebied van spiegelkasten is de serie Evo. Het begint met een strakke vormgeving en horizontale lichtstroken boven en onder de kast. Maar er is nog meer leuks! In de Evo is namelijk het Emco light system geïntegreerd. En dat is echt wat je wil! Het maakt van je spiegelkast een technologisch hoogstandje.

Zo kun je via de app of zelfs een touch screen in de kast drie verschillende lichtscenario’s instellen. En als optie is er de verwarmbare spiegel. Nooit meer turen in een beslagen spiegel dus! De Evo is er als inbouw en als opbouw spiegelkast.

Prime, een prima spiegelkast

Een andere mooie spiegelkast is de Prime. Bij deze beauty is rondom een band van ledverlichting van enkele centimeters breed geplaatst. Het effect is stoer en zacht tegelijk: een robuuste kast en heel fijne verlichting op je gezicht. Ook de Prime is er als inbouw en opbouw variant. Hierbij is de inbouwkast natuurlijk ruimtebesparend, wat een groot voordeel is in een kleine badkamer. Het mooie van de opbouwvariant is dan weer dat de zijwanden volledig van spiegels zijn. Minder ruimte besparend, maar optisch toch ruimtelijk. Hoe dan ook dikke prima dus, die Prime.

Persoonlijk advies?

Wil je persoonlijk advies voor de beste oplossing in jouw woning? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!

Plan je adviesgesprek Magazine aanvragen