Een blik in de badkamer van Erik & Marjan; een combinatie tussen Scandinavische eenvoud en stoere elegantie

Voor Erik en Marjan is het belangrijk dat hun huis écht een thuis is, een plek waar ze heerlijk tot rust kunnen komen en ontspannen. Dit zette hen ertoe een samenwerking met Bad in Beeld aan te gaan voor hun badkamerrenovatie. De badkamer moet een ruimte worden die zowel Scandinavische eenvoud en functionaliteit uitstraalt, maar ook stoere luxe biedt.  

Houten badmeubel

Het paar koos bewust voor een palet van lichte kleuren, zoals beige en bruin, zodat de badkamer openheid en kalmte uitstraalt. Daarnaast staan natuurlijke materialen centraal in hun ontwerp, zoals hout, dit voegt niet alleen stijl maar ook extra sfeer toe aan de badkamer. Het ontwerp is eenvoudig en vooral functioneel, maar moet wel het gevoel van ultieme luxe uitstralen. Het hart van hun nieuwe badkamer is het badmeubel van Geberit uit de iCon-serie. De prachtige eiken afwerking past perfect bij de rest van de badkamer. De ruime opbergmogelijkheden zijn ook een pluspunt.  

Geberit iCOn badmeubel
Xenz stoomcabine
Xenz stoomcabine met stoom

Wellness oase

Ondanks dat functionaliteit voorop staat in de badkamer, wilden Erik en Marjan hun badkamer transformeren tot een wellness oase. Deze keuze komt tot uiting met de installatie van een stoomdouche van Xenz. Naast het ultieme gevoel van luxe biedt het hen ook een dagelijkse ontspanning.  

Stoere, maar elegante kranen

In deze badkamer domineren natuurlijke materialen. De keuze voor donkere accessoires heeft gezorgd voor een stoere, maar elegante uitstraling. De zwarte kranen van Hotbath, zorgvuldig geselecteerd, versterken de sfeer met hun uitstraling van rust en elegantie. Ze sluiten naadloos aan bij het design, waardoor een perfect evenwicht tussen stoerheid en finesse wordt bereikt.  

Versterk jouw stijl met accessoires

Accessoires vormen de finishing touch van de nieuwe badkamer van Erik en Marjan. De keuze voor de zwarte radiator van Vasco was dan ook zo gemaakt. Hij dient niet alleen om warmte te bieden, maar fungeert ook als een opvallend element binnen het ontwerp. Deze lijn is doorgetrokken in de badkamer door te kiezen voor zwarte accessoires van Geesa. Dit alles draagt bij aan het creëren van een samenhangende en warme badkamer.  

Vasco radiator
Geesa zwarte accessoires

Badkamer ontwerpen

De nieuwe badkamer van Erik en Marjan is een reflectie van hun thuis dat rust uitstraalt. Een plek waar ze heerlijk kunnen ontspannen na een lange dag. Heb jij hulp nodig bij het ontwerpen van jouw nieuwe badkamer? De mogelijkheden zijn eindeloos en volledig aanpasbaar, zodat jij jouw ideale badkamer kunt realiseren. Onze enthousiaste adviseurs staan voor je klaar in onze showroom om jou te helpen met het ontwerpen van je nieuwe badkamer.