Itho Daalderop

Geef schimmel en vocht geen kans in jouw badkamer, met een badkamerventilator van Itho Daalderop. De ventilatieoplossingen van Itho Daalderop zijn zachter dan een fluisterstem en houden elke badkamer fris en droog. Jij wilt toch ook meteen na het douchen in je spiegel kunnen kijken in jouw schimmelvrije badkamer?

Revolutionair

Zowel de werking als het ontwerp van de BTV-400 designventilator voor in de badkamer zijn revolutionair te noemen. Als de ventilatie aanstaat, kom de voorkant naar voren om zo een groter oppervlak te creëren. Op deze manier is de afzuiging krachtiger, terwijl het geluidsniveau bijzonder laag blijft.

Ga voor een goed geventileerde woning en badkamer

Slimme thermostaat voor al je apparaten

Direct warm water in je keuken

Ben je op zoek naar iets unieks van uitmuntende kwaliteit? Kom dan naar de Bravoure Badkamers showroom. Daar kun je zelf de kwaliteit ervaren en daar staan onze adviseurs klaar om jou te woord te staan om de beste keuze te maken!

Persoonlijk advies?

Wil je persoonlijk advies voor de beste oplossing in jouw woning? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!

Plan je adviesgesprek Magazine aanvragen