Julius van der Werf tegelgroothandel

Tegelgroothandel Julius van der Werf levert keramische tegels. Professionele medewerkers, het moderne distributiecentrum en grote voorraden zorgen voor snelle leveringen op locatie.

Passie voor tegels

Van oorsprong is Julius van der Werf een familiebedrijf. Al meer dan 90 jaar staan ze voor kennis en kwaliteit. Hun enthousiaste, deskundige medewerkers delen hun passie voor tegels. Ze denken graag mee en bieden passende oplossingen gebaseerd op de nieuwste trends.

Showrooms en bouwshops

Julius van der Werf heeft twee ruime showrooms in het noorden van Nederland: één in Sneek en één in Groningen. In deze showrooms vinden dealers inspirerende conceptpresentaties en ontdekken zij de nieuwste trends op het gebied van vloer- en wandtegels. Hier krijgen ze de mogelijkheid om hun eigen showrooms te verrijken met een uitgebreid assortiment aan tegels.

Naast de showrooms bevinden zich ook bouwshops waar professionals alles vinden wat ze nodig hebben voor complete tegelprojecten. Merken zoals Coba, Mapei, Schlüter, Eurocol en Rubi bieden een scala aan producten voor tegelverwerking en installatie.

In het moderne distributiecentrum, uitgerust met de nieuwste logistieke innovaties, worden alle pallets machinaal ingepakt, gewogen en voorzien van een sticker in de automatische inpakstraat. Deze efficiënte logistieke processen, gecombineerd met ruime voorraden, zorgen voor snelle leveringen op locatie, of het nu gaat om directe pakketjes naar de klant of volle containers in het buitenland.

Julius van der Werf staat voor tegels zonder grenzen en biedt passende tegelconcepten voor diverse projecten. Bij Bravoure Badkamers in Goes vind je een ruime keuze aan tegels.

Persoonlijk advies?

Wil je persoonlijk advies voor de beste oplossing in jouw woning? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!

Plan je adviesgesprek Magazine aanvragen