Loodgieterswerk

CV Ketel advies, support & installatie

De installatie van CV ketels is een proces dat door een ervaren specialist moet worden uitgevoerd. Onze professionele CV-Ketel installateurs kunnen jouw helpen om het systeem nauwkeurig en veilig te installeren, zodat jouw cv-ketel perfect werkt en veilig is voor jou en je omgeving.

CV Ketel offerte aanvragen?

Bovendien bieden wij alle nodige informatie over aanbevolen onderhoudsprocedures en andere waardevolle tips voor het gebruik van cv-ketels, met natuurlijk ook de juiste CV-ketel voor het aantal m3 van jouw woning.

Van support, CV-ketel advies tot het plaatsen van jouw CV-ketel. De experts van Puro Badkamers staan voor je klaar.

Sanitair montage & installateur

De montage van sanitaire voorzieningen zoals waskom, badkamermeubels of kranen behoren tot één van de meest basale taken die uitgevoerd moeten worden voordat een badkamer compleet is opgeleverd. Wanneer jij je badkamer een kleine restyle wilt geven of bepaalde installatiewerkzaamheden liever niet zelf wilt doen, bieden wij jou graag hulp.

Experts in sanitair installatie

Onze ervaren montage experts staan klaar om montage- en installatiewerkzaamheden voor jou te verrichten. Daarnaast staan wij altijd paraat met praktische kennis, hints en tips. Zodat je zeker bent foutloos monteren, maar ook de juiste keuze maakt in waarop te hangen, de juiste hoogte, efficiënt schoonmaken, etc. Onze badkamer montage-experts brengen alle soorten badkamer sanitair veilig aan in je badkamer.

Loodgieterswerk Zaandam

Puro Badkamers staat voor je klaar omtrent alle loodgieterswerkzaamheden, van een lekkende dakgoot, vervangen van je kranen, cv-installatie tot het complete leiding werk van jouw badkamer of toilet. Plan een adviesgesprek voor een compleet vrijblijvende offerte voor jouw renovatie of installatie project.

Onze loodgieterswerkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Deskundig advies, support en installeren van cv-ketels.
  • Professioneel monteren van sanitaire voorzieningen.
  • Het aanleggen, controleren en repareren van waterleidingen.
  • Lekkages ontdekken en repareren.
  • Onderhoud in sanitair, verwarming, kranen, CV, etc.
  • Pijpleidingen verbinden, snijden en buigen.
  • Het vervangen of repareren van goten.

Loodgietersbedrijf

Voor al je loodgieterswerk en werkzaamheden in Zaandam en omstreden biedt Puro Badkamers deskundige installatiediensten. Van het vervangen van leidingen tot het opnieuw installeren van een toilet, ons ervaren loodgieters kunnen het allemaal met gemak en uiterst deskundig. Met hun jarenlange ervaring in de loodgietersbranche garanderen wij een betrouwbare service en installatie op maat – geen klus is te groot of te klein!

Wij gebruiken alleen alleen materialen van topkwaliteit voor een langdurig resultaat waarop je kunt vertrouwen. Dit maakt ons de beste keuze voor je loodgieterswerk – neem vandaag nog contact met ons op.

Persoonlijk advies?

Wil je persoonlijk advies voor de beste oplossing in jouw woning? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!

Plan je adviesgesprek Magazine aanvragen