Over Puro Badkamers

Natuurlijk weet je zelf hoe jouw ideale badkamer er uit moet komen te zien. Maar om deze ideeën om te zetten naar een functioneel ontwerp, dat is een heel ander verhaal. Gelukkig zijn er de badkamerspecialisten van Puro Badkamers in Zaandam. Wij weten als geen ander hoe jouw plannen, wensen, ideeën en schetsen om te zetten in een functioneel ontwerp, om vervolgens jouw droombadkamer te realiseren! Met meer dan 25 jaar is Puro Badkamers hét adres in Zaandam en omstreken voor badkamers, meubels, sanitair, toilet en accessoires.

Gegarandeerd goed

Het aanschaffen van een badkamer is geen dagelijkse kost. Wel zo fijn om te kiezen voor zekerheid. Daarom is Puro Badkamers aangesloten bij de stichting Nationale Badkamer Garantie, zowel tijdens als na de aankoop van jouw badkamer ben je altijd verzekerd van vijf zekerheden. Wij garanderen persoonlijke aandacht en zorg terwijl we met je samenwerken om je badkamervisie in werkelijkheid om te zetten. Bij ons is geen idee of droom te groot of te klein.

Gepassioneerde specialisten

Onze gepassioneerde specialisten staan voor je klaar als het gaat om complete badkamers, installatie, advies en montage. Ons team van ervaren professionals is trots op het leveren van uitzonderlijke service, met oog tot in de kleinste details. We nemen de tijd om je behoeften te begrijpen en geven je deskundig advies en gedetailleerde ontwerpen op basis van je beschikbare ruimte, budget en voorkeuren. Met Puro Badkamers uit Zaandam aan je zijde kun je met een gerust hart weten dat je badkamerproject in bekwame handen is.

Breed assortiment

De stap van een ontwerp naar een echte badkamer kan bij de keuze voor het juiste sanitair voor enige stress zorgen. Om je hierbij te helpen vind je in de showroom van Puro Badkamers een royaal aanbod van badkameropstellingen, sanitair en accesoires. Deze badkamers variëren van stijl, zodat je een goed beeld krijgt hoe je producten met elkaar kunt combineren.

Allround expertise

Bij zaandam zijn we gepassioneerde specialisten in de complete badkamerbeleving. Wij zijn gespecialiseerd in installatie, reparatie, advies en montage van kranen, douches, badkamermeubels tot complete badkamers. Ook voor een breed scala van andere expertises kun je bij ons terecht, zoals loodgieterswerk, CV-ketel, installaties, renovatie, keuken, toilet en tegels.

Aan alles gedacht

Ons team bestaat uit professionals die al jaren badkamers installeren, en staan te popelen om klanten een eersteklas beleving aan te bieden. Wij behandelen alles van begin tot eind als het gaat om het verbouwen van je badkamer – van design, materialen tot het zorgen dat alles netjes wordt gemonteerd. Ons ervaren team kan al je vragen beantwoorden met vriendelijke begeleiding en advies, zodat je met een gerust hart je beslissingen kunt nemen.

Persoonlijk advies?

Wil je persoonlijk advies voor de beste oplossing in jouw woning? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!

Plan je adviesgesprek Magazine aanvragen