Villeroy & Boch, design badkamers met hoge kwaliteit

Tijdloze elegantie, mooi design en buitengewone kwaliteit. Villeroy & Boch biedt totaaloplossingen voor jouw badkamer. En of je nou wil ontspannen of jezelf weer helemaal opladen de collecties van Villeroy en Boch maken het voor jou mogelijk met kwaliteitsproducten in jouw eigen stijl.

De Finion collectie van Villeroy & Boch

De Finion collectie van Villeroy & Boch is een combinatie van puur design en uitmuntende techniek. De hoogwaardige producten stralen luxe uit en zijn gemaakt om jou volledig te laten ontspannen. Met de beste materialen zoals het keramiek TitanCeram, en de perfect te combineren meubels met een slimme uitrusting, hebben ze bij Villeroy & Boch de basis voor iedere droombadkamer in het assortiment.

Een aangename sfeer

In de Finion collectie wordt niet alleen gespeeld met het subtiele keramiek -de extreem dunne randen en dunne wanden met een buitengewone sterkte bepalen het hoogwaardige karakter van de wastafel– maar is er ook rekening gehouden met verlichting op alle mogelijke manieren.

Een spiegel die van alle kanten is verlicht, verlichte kasten… en zelfs onder de badkuip straalt het! De verschillende directe en indirecte lichtbronnen zorgen voor een zeer aangename sfeer in de badkamer.

De Subway 2.0 collectie van Villeroy & Boch

Het uitgebreide assortiment van de veelzijdige collectie Subway 2.0 biedt verschillende mogelijkheden voor de inrichting van jouw badkamer. Door de slimme ontwerpen is de Subway 2.0 collectie ook heel geschikt voor het optimaal benutten van de kleine ruimtes.

Daarnaast worden er bij de innovaties van Villeroy & Boch ook hoge eisen gesteld aan hygiëne. Zo is er bij de nieuwe generatie toiletten de DirectFlush technologie toegepast. Hiermee wordt er met een minimale waterdruk toch de gehele spoelbak schoongespoeld.

En door het brede scala aan badkamermeubels, die in een groot aantal kleuren verkrijgbaar zijn, kun je de perfectie combinaties vormen in jouw badkamer. Daarbij creëer je met de slimme indeling veel bergruimte in je badkamer.

De in het front verzonken grepen zijn naar keuze in zilverkleurig mat of chroomkleurig glans verkrijgbaar en maken het geheel helemaal in stijl af!

Wil je meer weten over de verschillende collecties van Villeroy & Boch en over de mogelijkheden in jouw badkamer? Neem dan contact op met Bravoure Badkamers in Goes. Zij voorzien je graag van de beste adviezen over jouw droombadkamer!

Persoonlijk advies?

Wil je persoonlijk advies voor de beste oplossing in jouw woning? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!

Plan je adviesgesprek Magazine aanvragen